Welkom!

Voor inspirerende oefeningen en uitdagingen
in de vorm van video's, slideshows, reviews, ... .

Dit forum is een work in progress en een participatief gegeven.
Post Reply
Igor
Site Admin
Posts: 57
Joined: Thu Nov 19, 2020 2:45 pm

Welkom!

Post by Igor »

de Studio online atelier

Wij verwelkomen u graag op het internet leerplatform van ‘de Studio’.‘
Dit platform heeft als doel een virtuele leeromgeving te scheppen voor de beoefening en de studie naar de klassieke tekenkunst.,

De opzet is om via een interactieve weg op alle mogelijke manieren de waardevolle technieken en inzichten van de klassieke tekenkunst aan te reiken.
We willen dit zo organiseren dat we op een speelse maar toch ernstige manier te werk gaan. Met andere woorden, laat uw (beheersbare) wilde goesting aanwakkeren om de klassieke tekenkunst vanuit een hedendaags perspectief te bestuderen!

Er zijn wekelijkse opdrachten, "uitdagingen,
Deze uitdagingen ontvangt u via e-mail op maandagavond. Via tekst, beeld, korte videopresentaties neemt u kennis van de nieuwe opdracht, uitdaging.
U ontvangt ook een uitnodiging om via Skype een korte interactieve uiteenzetting van de opdracht te volgen (videoconference blijft een maand online).

Als u tijdens de week extra informatie wenst dan kan u op een afgesproken moment (dinsdag of woensdag) via skype uw vraag stellen.


Feedback

Er is ook telkens een moment van feedback voorzien. De resultaten van de opdrachten worden voor vrijdag teruggezonden naar het emailadres van de studio. U zal feedback krijgen op uw inzending en kan bij uw inzending ook concrete vragen stellen.

Het is ook mogelijk een skype gesprek aan te vragen als u dat wenst.


Om dit te realiseren bouwden we een forum, (niet verplicht hieraan deel te nemen..-) Het bestaat uit twee grote gedeelten, namelijk een publiek forum gedeelte en een bibliotheek.

In het publieke forumgedeelte zullen we wekelijks
2 nieuwe uitdagingen of opdrachten in de tekenkunst aanreiken.

In het publieke forumgedeelte kan u als deelnemer ook zelf publiceren, door een eigen onderwerp (topic) aan te maken of door te reageren op bestaande onderwerpen.

Het tweede gedeelte van het forum (bibliotheek) dient om referentiemateriaal te verzamelen waarvan de oefeningen en uitdagingen zich zullen bedienen. In het bibliotheekgedeelte kunnen geregistreerde leden alleen lezen..



WELKOM!
Post Reply